Copil de 14 ani dat dispărut

Copil de 14 ani dat dispărut
Copil de 14 ani dat dispărut

Aseară, la orele 18:00, la sediul I.P.J. Brăila s-a prezentat S.Emanuela, în vârstă de 54 de ani, din Brăila, care a sesizat faptul că, la orele 9:30, nepotul ei, CIURARU ALBERT, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu în mod voluntar şi nu a mai revenit.

Poliţiştii de la Biroul Urmăriri au demarat imediat investigaţiile şi au stabilit că minorul, în lipsa mătuşii sale de la domiciliu, a plecat la orele 9:30, lăsându-şi fraţii singuri în casă şi nu a spus unde intenţionează să plece.

Minorul nu are asupra sa telefon mobil şi nici carte de identitate, având eliberat certificat medical permanent, prezentând afecţiuni cronice atât mintale, cât şi locomotorii, cu dificultăţi uşoare în deplasare (se balansează în timpul mersului). Acesta a mai fost plecat de la domiciliu de mai multe ori, în cursul anului 2013, fiind depistat de poliţişti şi încredinţat familiei.

Semnalmente: înălţime 170 cm, corpolenţă slabă, păr brunet, tuns scurt, şi ochi căprui, neavând semne particulare.

Când a plecat de la domiciliu, era îmbrăcat cu o geacă tip sport de culoare maro, peste care avea un sacou din material textil de coloare bej, pantaloni bluejeans albaştri, fiind încălţat cu o pereche de papuci albaştri.

Poliţiştii brăileni au solicitat urmărirea acestuia la nivel naţional şi în spaţiul Schengen.

 

 

 

Exit mobile version