Controale în mijloacele de transport

În ziua de 29 octombrie 2020, polițiștii, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat acțiuni de verificare, pe raza județului Brăila, în mijloacele de transport în comun, în cele cu regim de TAXI, dar și în mijloacele companiilor ce asigură transportul angajaților la și de la locul de muncă.

Totodată, au fost verificate și societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţe și târguri.

Principalul obiectiv al acestor acțiuni îl reprezintă siguranța cetățenilor, astfel că, polițiștii vor continua să acționeze în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2.

În ultimele 24 de ore polițiștii au organizat 15 acțiuni punctuale, în cadrul cărora au oprit în trafic și verificat 237 de vehicule și au verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a 1.228 de persoane și a 42 de societăți comerciale.

Totodată, cu această ocazie au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Exit mobile version