Consilierul PNL Alexandru Drogeanu l-a întrebat pe primarul Brăilei ce-l împiedică să inaugureze stadionul Progresul. Întrebarea l-a iritat pe edilul Brăilei

La finalul ședinței CLM din data de 29 mai, consilierul PNL Alexandru Drogeanu l-a întrebat pe primarul municipiului Brăila când va fi inaugurat stadionul Progresul, care trebuia să fie gata de anul trecut, pe 28 mai, dar nici acum nu a fost recepționat de Primărie și nu poate fi dat în folosință.

Inițial primarul a răspuns că va răspunde la o solicitare scrisă, iar când consilierul liberal a insistat și a spus că anul trecut în luna octombrie primarul spunea într-o conferință de presă că stadionul este aproape gata și este o chestiune de zile până va fi recepționat, primarul s-a enervat, iar președintele de ședință a cerut să se treacă la alte întrebări.

În cele din urmă Dragomir a spus că sunt probleme cu executantul lucrării, iar primăria nu va recepționa o lucrare care nu este conformă, și nu o va face chiar dacă este campanie electorală. Dragomir nu a ratat momentul de a arunca o săgeată către liberali, acuzându-i că ei ar fi inaugurat stadionul chiar dacă nu este conform, dacă ar fi fost la putere. Totuși, primarul nu a spus care ar fi acele neconformități, despre care se pare că nu știa în octombrie 2023 și chiar înainte de acea dată când spunea în conferințe de presă că lucrările la stadion sunt în grafic. În martie 2024 primarul declara că reabilitarea Stadionului Progresul este finalizată, dar mai sunt unele lucruri de remediat, înainte ca Primăria să preia obiectivul de la constructor căruia îi va aplica și penalități de întârziere.

”Stadionul va fi preluat când constructorul va respecta toată procedura, lucrările vor fi conforme. Nu ne interesează prezumțiile dumneavoastră privind inaugurarea” a spus Dragomir, vizibili iritat de insistențele consilierului PNL.

Exit mobile version