Consilierii județeni au aprobat încă 23 de asocieri cu primăriile din județ pentru proiecte de investiții

Marți, 31 august, în ședința Consiliului Județean au fost aprobate 23 de proiecte de asociere cu diferite primării din județ pentru realizarea unor obiective de investiții. Toate proiectele au trecut cu unanimitatea de voturi. De la această ședință au lipsit consilierii PNL Andreea Pascale și Marian Căpățână.

Primăriile care au depus proiecte pentru asocierea cu CJ Brăila sunt: Cazasu, Făurei, Gradiștea, Movila Miresii – 2 proiecte, Tufești -2 proiecte, Ianca – 2 proiecte, Surdila Găiseanca – 2 proiecte, Viziru -2 proiecte, Chiscani, Berteștii de Jos, Însurăței, Jirlău, Mircea Vodă – 2 proiecte, Frecăței, Bordei Verde, Stăncuța și Ciocile -2 proiecte. Din cele 17 primării care au primit aprobarea pentru asocierea cu CJ brăila, 5 sunt conduse de primari PNL și 12 de primari PSD.

Pe 31 august a fost ultima zi când primăriile din județ puteau transmite solicitări de asociere cu CJ Brăila pentru diverse proiecte de investiții, iar președintele CJ, Iulian Chiriac a spus că ar mai fi 12-15 proiecte care vor fi supuse aprobării într-o ședință ce va avea loc în prima jumătate a lunii septembrie.

La finalul ședinței, președintele Chiriac a făcut o declarație în care își manifesta îngrijorarea privind posibilitatea ca aceste investiții să se realizeze la timp având în vedere creșterea prețurilor la materialeleld e construcții, dar și preconizatele creșteri la energia electrică și gaze naturale.

Exit mobile version