Conpet Ciresu a rezistat doar 23 de minute

Conpet Ciresu a rezistat doar 23 de minute
Conpet Ciresu a rezistat doar 23 de minute

Vineri dupa amiaza, de la ora 17.00, s-au jucat meciurile din cadrul etapei a II-a a campionatului Ligii a 3-a la fotbal. Conpet Ciresu, proaspat revenita in Liga a 3-a, a intalnit pe CS FC Afumati, una dintre cele mai bune echipe din seria a II-a, in fata carora nu a rezistat decat 23 de minute, pana cand Nicolae Viorel a fost eliminat si echilibrul partidei s-a rupt.

Elevii lui Vasile Neagu au controlat jocul de la un capat la altul, iar acest scor, desi pare unul considerabil, ar fi putut sa fie mult mai mare daca tinem cont de avalansa de ocazii care s-a abatut asupra portii adverse, numai paradele senzationale ale portarului, sau lipsa de concentrare din fata portii a jucatorilor gazdelor mentinand acest rezultat. Ciresu au contat in atac prea putin, desi raportul loviturilor de colt le-a fost net favorabil, 2-6.

Prima situatie de gol a apartinut celor de la Afumati, dar portarul Tudor l-a blocat pe atacantul gazdelor si Nicolae Viorel a indepartat pericolul. In minutul 7, Dumitrascu are o actiune pe partea dreapta, patrunde in careu dar sutul sau a fost deviat de portarul Mihalcea in corner.  In minutul 11, gazdele au o noua actiune de atac, de data aceasta pe partea dreapta, dar centrarea este respinsa de Nicolae Viorel in corner. In minutul 18, Ilie a reluat cu capul o centrare din corner, dar portarul gazdelor a retinut fara probleme. Golul plutea in aer, dar Tudor are o interventie salutara la sutul din 6 m al unui atacant de la Afumati. In minutul 23, Nicolae Viorel vede cartonasul rosu pentru un fault in calitate de ultim aparator la 25 de metri de poarta lui Tudor. Alexandru Surugiu a executat perfect, pe langa zid, in coltul din dreapta portarului Tudor si scorul a devenit 1-0. Sarabanda ocaziilor la poarta lui Tudor a continuat, iar in minutul 30 Surugiu il vede cu o pasa pe Marian Vlada, care patrunde in careu si suteaza in coltul lung, 2-0. Ciresu a mai avut un sut spre poarta, din lovitura libera executata de Craciun, dar sutul acestuia a trecut peste poarta. In minutul 39, Daniel Stanca are o actiune personala pe partea dreapta a atacului gazdelor, a patruns in centru, l-a intors pe Costache si a sutat de la 6 m, de langa Preda, in coltul lung, 3-0.

Dupa pauza tot cei de la Afumati s-au aflat la carma partidei, Ciresu avand o tresarire de orgoliu prin Stelica Nicolita in minutul 75, dar sutul acestuia din intoarcere, de la 16 m, a trecut pe langa poarta gazdelor.  In schimb atacurile gazdelor a fost oprite cu succes de portarul Tudor, care a demonstrat ca il poate inlocui cu succes pe Sterica Stoica, care si-a reziliat pe cale amiabila contractul cu echipa din Ciresu. Asta pana in minutul 82, cand in urma unui un-doi la marginea careului, Bogdan Piko a ramas liber in careu si l-a invins pe portarul brailean, 4-0. Gazdele au continuat sa isi creeze situatii de gol, insa Tudor a limitat proportiile scorului, dar in minutul 89, dupa ce a respins un sut de la 5-6 m a lui Mogos, care mai ratase doua situatii de gol, dar Valentin velicu venit din spate, nemarcat, a inscris pentru 5-0. Ultima actiune de poarta a meciului a apartinut elevilor lui Vasile Darie si Ionel Ivan, dar reluarea cu capul a lui Alin Radu a trecut peste poarta lui Mihalcea.

Pentru Conpet Ciresu au jucat: Tudor – Dumitrascu, Al. Ilie, V. Nicolae, Costache –V. Gheorghe (min. 60 Balaban), Bogos (min. 80 Virlan), Craciun – Nita (min. 65 A. Radu), S. Nicolita, M. Gheorghe (min. 30 G. Preda).

Celelalte rezultate inregistrate in aceasta etapa a Ligii a 3-a, seria a II-a, au fost:

Dunarea Calarasi – Otelul II Galati 3-0 (2-0), goluri marcate de M. Tudor (10), M. Serban (11, 72);
Rapid Fetesti – CS Stefanesti 0-2 (0-0), goluri marcate de Carloganu (80) si G. Balan (85);
FC Voluntari – Callatis Mangalia 4-0 (0-0), goluri inscrise de Cureteu (47), Marinkovici (49), E. Stan (75) si Fl. Maxim (89);
Progresul Cernica – Gloria Popesti Leordeni 1-2 (0-0), goluri marcate de C. Stan (75), respectiv V. Alexandru (47, 80);
Viitorul Axintele – Sporting Liesti 2-1 (1-0), goluri marcate de Selaru (40), Mazarache (78), respectiv R. Stoica (47).

In etapa urmatoare, Conpet Ciresu va intalni pe FC Voluntari, vineri 13 septembrie, de la ora 17.00, cel mai probabil pe stadionul Municipal din Braila.

Exit mobile version