Conducea un autoturism pe DE 584, în afara localității Albina, cu viteza de 152 km/h

Sâmbătă, 20 aprilie a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii brăileni au desfășurat 20 de acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.

Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 39 de evenimente, 32 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Activitatea de combatere a faptelor contravenționale a însumat aplicarea unui număr mare de sancțiuni contravenționale, respectiv 288, în valoare totală de peste 150.000 de lei, iar ca măsură complementară polițiștii au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 15 permise de conducere și au ridicat 5 certificate de înmatriculare.

Sâmbătă, 20 aprilie a.c., în intervalul orar 15:00-21:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au organizat și desfășurat o acțiune pentru reducerea riscului rutier în contextul operațiunii Roadpol SPEED. Astfel, au fost legitimate persoane ce au fost verificate în aplicația eDAC, au fost controlate vehicule și au fost testați șoferii cu aparatele din dotare.

În cadrul acțiunii, sâmbătă după amiază, la ora 16:42, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat din județul Ialomița în timp ce conducea un autoturism pe DE 584, în afara localității Albina cu viteza de 152 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Exit mobile version