Concurs pentru 5 posturi vacante la DGASPC Brăila

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 5 funcții contractuale vacante.

Posturile scoase la concurs de DGASPC Brăila sunt:

  1. Medic specialist, în cadrul Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanei Adulte cu Handicap;
  2. Psiholog stagiar, în cadrul Centrului cu Module de Tip Familial „Floare de colț” – echipa multidisciplinară, își va desfășura activitatea la sediul Centrului cu Module de Tip Familial „Floare de colț” – Căsuța de Tip Familial „Panseluța”, Bărăganu, din comuna Bărăganu.
  3. Instructor de educație, debutant, în cadrul Centrului cu Module de Tip Familial „Floare de colț” – Căsuța de Tip Familial „Lăcrămioara”, Însurăței, își va desfășura activitatea la sediul Centrului cu Module de Tip Familial „Floare de colț” – Căsuța de Tip Familial „Lăcrămioara”, din orașul Însurăței.
  4. Instructor de educație, debutant, în cadrul Centrului cu Module de Tip Familial „Floare de colț” – Căsuța de Tip Familial „Panseluța”, Bărăganu, își va desfășura activitatea la sediul Centrului cu Module de Tip Familial „Floare de colț” – Căsuța de Tip Familial „Panseluța”, din comuna Bărăganu.
  5. Infirmier, debutant, în cadrul Centrului cu Module de Tip Familial „Floare de colț” – Căsuța de Tip Familial „Narcisa”, Însurăței, își va desfășura activitatea la sediul Centrului cu Module de Tip Familial „Floare de colț” – Căsuța de Tip Familial „Narcisa”, din orașul Însurăței.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

Exit mobile version