Silviu Mares 26 iulie 2020

Pe 29 iulie, ora 19.00, de  Ziua Imnului Național al României, în foișorul din Grădina Mare va avea loc un concert susținut de Muzica Militară a Garnizoanei Brăila, sub conducerea muzicală a lt. Raul Ionuț Badale.

Sub genericul ”DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE!” organizatorii, Consiliul  Judeţean Brăila, Primăria  Municipiului  Brăila  și  Centrul  Județean  pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, au lansat o provocare online de Intonare a Imnului Național al României într-un clip video.

Astfel, participanții la concurs vor încărca un clip video în care vor intona un fragment din Imnul Național al României, într-un comentariu, pe pagina Centrul de Creație Brăila, în perioada 21-28 iulie 2020. Nu există o limită de vârstă.

Anunțarea câștigătorului se va face pe data de 30 iulie 2020, ora 8:30. Premiul unic constă într-un obiect artizanal realizat manual în Atelierele Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila va fi acordat clipului care va strânge cele mai multe like-uri în intervalul 29 iulie – 30 iulie, ora 8.30.

Comentarii