Concurs de desene „Brăila prin ochi de copil”

Organizația de Tineret a PSD Brăila anunță că dă startul Concursului de desen „Brăila prin ochi de copil”, organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului – 1 Iunie. Concursul este destinat copiilor din municipiul și județul Brăila cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, pe două categorii de vârstă: 5-8 ani și 9-12 ani. Fiecare concurent poate participa cu o singură lucrare.

„Așteptăm toții copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani să se înscrie în concursul care se desfășoară în perioada 1-18 iunie 2023.

Chiar dacă juniorul vrea să deseneze sau să picteze, îi poți trimite «opera» pe adresa de mail  tineret.psdbraila@yahoo.com sau poți să treci să ne vizitezi la sediul nostru din Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 136, Brăila.

Lucrările se vor posta pe pagina de facebook a TSD Brăila și tot acolo copiii își pot invita prietenii să îi susțină cu un like, deoarece câștigătorii vor fi aleși în funcție de aprecierile strânse la postarea cu desenul fiecărui participant.

Premiile vor consta în echiparea ghiozdanului, pentru a pregăti creativitatea și măiestria copiilor în ale desenului”, spun organizatorii.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici:  https://pdf.ac/K66kR

Exit mobile version