Concert URMA, cu un nou concept de reprezentație live, la Palatul Lyra, cu ocazia Zilei de 8 Martie

Palatul Culturii Brăilene „Lyra” continua să ofere iubitorilor de artă evenimente deosebite. De 8 martie li se propune brăilenilor un eveniment inedit – un concert URMA, un nou concept de reprezentație live, în format 360. Spectacolul va fi precedat de o prezentare de modă a creatoarei Florentina Giol.

„A fost odată o vreme când companiile de spectacole veneau întâi aici, la Brăila, și de abia apoi în alte orașe ale României, știut fiind faptul că publicul brăilean era foarte rafinat și pretențios. De trei ani de zile, Palatul Culturii Brăilene «LYRA» a renăscut găzduiește evenimente culturale. Trupa URMA a ales Palatul «Lyra» pentru primul spectacol din seria dedicată Zilei Femeii, cu dorința de a ne sprijini cu strângerea de fonduri pentru continuarea renovării clădirii.

Fiind organizat pe 8 Martie, de Ziua Femeii, spectacolul va fi precedat de o prezentare de modă a creatoarei de modă Florentina Giol, cu o colecție nouă, creată special pentru acest eveniment.

URMA Just Strings este o abordare complet acustică a repertoriului URMA, oferită de Mani Gutău, alături de Oigăn și Anatol Cazanoi, si propune ascultătorilor un nou concept de reprezentație live, în format 360, folosind sisteme speciale de amplificare individuală de înaltă fidelitate.

Fondată în primăvara anului 2003 la Cluj, URMA a îmbogăţit scena rockului alternativ românesc cu 4 albume de studio: „Nomad Rhymes” (2003), „Anger as a Gift” (2005), „Trend Off” (2007), „Lost End Found” (2013) şi cu apariţii live în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția, Marea Britanie și Turcia.
Trademark-ul sonor al trupei URMA a fost amprentat de îmbinarea armonioasă a chitărilor acustice și a diverselor elemente de percuție, în prezența instrumentelor de suflat, precum flautul, saxofonul sau trompeta.

„Buy me with a coffee’’, „Terminus”, „Cine iubește și lasă” și “Love Create Inspire” sunt fredonate cu patos la fiecare revenire pe scenă a formației, iar odată cu fiecare concert, URMA ne dezvăluie o nouă poveste, un nou line-up, un nou concept de show, purtându-ne de la o cântare într-o locație neașteptată precum o sală de cinema, scena Ateneului Român sau o clădire de patrimoniu aflată în pericol, la concerte cu o tematică inedită, cu un invitat special sau cu un scop umanitar.

Datorită noului aranjament, cu număr redus de locuri (maximum 100), rezervările se fac la numărul de telefon 0790-227711, iar participarea se face pe bază de donație (recomandată de minimum 120 lei)”, spun organizatorii.

Exit mobile version