Concert special, ce va cuprinde muzică sacră, pian și muzică clasică, susținut de Corala Camerata și invitații

În preajma Sfintelor Sărbători Pascale, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila vă invită în data de 21 aprilie 2024, la ora 10:00, să participați la un concert special, ce va cuprinde muzică sacră, pian și muzică clasică, susținut de Corala Camerata și invitații, un moment de apropiere, de împăcare şi de pregătire pentru marea sărbătoare  a Învierii Domnului.

Concertul susținut de Corala Camerata și invitații reprezintă nu doar o ocazie de a ne bucura de frumusețea și rafinamentul muzicii sacre și pianului, dar și de a savura melodiile pline de sensibilitate ale muzicii clasice religioase, care vor aduce lumină și bucurie în inimile noastre,  în această perioadă specială a anului.

Evenimentul cultural artistic, de o deosebită încărcare emoțională, desfășurat cu pasiune și dăruire, sub bagheta dirijorului  cpt. Raul Ionuț Badale se va desfășura în incinta Capelei militare Sfinții Mucenici Brâncoveni Brăila și va fi transmis live, pe pagina de facebook a organizatorului, Centrul.de.Creatie.Braila.

Exit mobile version