Concert simfonic educativ organizat de Filarmonica „Lyra George-Cavadia” Brăila, în data de 29 mai 2024, la Casa Tineretului Brăila

Talentul sădit în sufletul fiecărui mic muzician, acel CEVA care îl împinge spre performanță, trebuie descoperit, scos la lumină și pus în valoare. Filarmonica „Lyra George-Cavadia” Brăila este din nou în dulcea ipostază de a vă prezenta astfel de tineri, care-și acumulează de aici resursele spre zborul lor în a survola marea muzică.

În calitate de soliști, ori ca membri ai Miniorchestrei de cameră a Filarmonicii „Lyra- George Cavadia”, ei vor contribui, alături de profesorii lor și de instrumentiștii filarmonicii, la crearea Concertului simfonic educativ dedicat Zilei internaționale a copilului, ce va avea loc în data de 29 mai 2024, ora 18.30, la Casa Tineretului Brăila. În coagularea acestui concert s-au implicat instituții precum: Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, Liceul de Arte „Hariclea Darclee” Brăila, Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” Galați și Liceul de Arte „Victor Giuleanu” Râmnicu Vâlcea.

Cu siguranță veți dori să fiți martorii unor momente aparte alături de orchestră și soliștii: prof. Ioana Luminița Vasile, Anda Ștefania Baciu, Ștefan Holiartoc (Galați) și Alexandru Zamira.

O apariție deosebită va fi și dirijorul acestui concert, brăileanul Marian Cristi Stroe, venit de pe meleaguri vâlcene.

Exit mobile version