Concert de muzică de film

Ca în fiecare an, Filarmonica Lyra George Cavadia Brăila scoate MUZICA din obscuritatea sălii de cinematograf și o așezăm în lumina reflectoarelor, în postura de vedetă a serii pe scena sălii de concerte a Casei Tineretului Brăila. Evenimentul dedicat muzicii de film va avea loc sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 19.00, ca urmare a conlucrării celor trei instituții partenere: Filarmonica „Lyra – George Cavadia” Brăila, în calitate de organizator, Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila.

Actorii principali ce vă vor cuceri cu interpretările lor vor fi: renumita naistă din Republica Moldova, Adriana Babin, baritonul Cătălin Petrescu, solist al Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” București și mezzosoprana Magda Duțu, însoțiți, desigur, în periplul lor muzical, de Orchestra de suflători „Danubius” a Filarmonicii „Lyra-George Cavadia” la pupitrul căreia se va afla dirijorul Petrea Gogu, a cărui pregătire laborioasă va conduce această experiență muzicală spre una memorabilă. Prezentarea va fi asigurată de doamna profesor Alexandra Gurgu.

Biletele pot fi procurate de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr 29, sau online de pe platforma BLT.ro. Prețul biletului pentru adulți este de 40 de lei, pentru pensionari și studenți, 20 de lei, iar pentru elevi, 10 lei.

Exit mobile version