Concert Cameral la Filarmonica ”Lyra – George Cavadia”

Ce puteți face într-o după-amiază friguroasă de sfârșit de noiembrie? Să vă învăluiți de muzica propusă de invitații Filarmonicii ”Lyra – George Cavadia” și să vă incalziti sufletul cu ea.

Pianista Anca Săftulescu Stana și Duo Kitharsis vă propun un repertoriu răscolitor în care se vor regăsi două dintre cele mai cunoscute sonate pentru pian compuse de Ludwig van Beethoven, Sonata în do minor op. 13 “Patetica” și Sonata în fa minor op. 57 “Appassionata” , dar și un melanj al sonoritatilor iberice și românești prin proiectul “Joc și foc” adus în atenția dumneavoastră de chitaristii Alexandra Petrișor și Dragoș Horghidan.

Sâmbătă, 26 noiembrie 2022, de la ora 18.00 la sediul Filarmonicii „Lyra – George Cavadia” va avea loc un Concert cameral de excepție.

Biletele s-au pus deja în vânzare și le puteți procura de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online, de pe platforma BLT.ro. https://www.blt.ro/concert-cameral.html Prețul biletului este de 22 de lei, elevii beneficiind de o reducere de 50%.

Exit mobile version