Concert Cameral la Casa Tineretului

În luna februarie, Dunărea își cheamă cu dor valorile muzicale, invitații prezenți pe scenele Filarmonicii „Lyra – George Cavadia” revenind acasă pentru a cânta în fața publicului care le cunoaște debutul și le-a urmărit cu emoție evoluția.

Concertul cameral ce se anunță a fi unul de excepție reunește vlăstari ai Brăilei și Galațiului. Duo BraGal – Madalina Smocov&Roxana Morcosanu, Miruna Iancu Soprano, pianista Ludmila Calalb și Cvartetul Filarmonicii „Lyra-George Cavadia” Brăila, au pregătit un repertoriu ce va reuni sonorități ale dansului popular tradițional cu teme muzicale din toată lumea cât și alte partituri celebre și variate din creația universală.

Sâmbătă, 4 februarie 2023, de la ora 18.30, la Casa Tineretului din Brăila, iubitorii muzicii sunt invitați pentru o minunată reîntâlnire cu muzica de cameră și cu artistele cunoscute și îndrăgite. Prezentarea va fi asigurată de doamna profesor Marilena Niculescu.

”Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro. https://www.blt.ro/concert-cameral-extraordinar.html. Prețul biletelor este de 33 de lei pentru adulți, 22 de lei pentru studenți și pensionari și 11 lei pentru elevi.” a precizat Alexandra Gurgu, Secretar muzical al Filarmonicii „Lyra – George Cavadia” Brăila.

Exit mobile version