Comuna Cireșu va beneficia de 14 milioane de lei pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa îi anunță pe cetățenii comunei sale natale, Cireșu, că localitatea va beneficia de fonduri în valoare de 14.000.000 lei de la bugetul de stat, pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a informat Primăria comunei Cireșu că obiectivul de investiții „Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Cireșu cu satele componente Cireșu, Batogu, Scărlătești și Vultureni, județul Brăila” a fost inclus în Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, cu suma de 14 milioane de lei.

Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect care este benefic pentru comunitate. Dacă președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, tot vorbește despre comuna Cireșu cu dispreț, ca și cum ar fi o rușine să te fi născut la Cireșu, am zis să-i dau și eu această veste, ca subiect de discuție – eventual să le explice unor colegi de-ai săi de la PSD de ce la Cireșu, pe care președintele președinților nu dă doi bani, s-a putut și în alte comune nu s-a putut” a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa
Exit mobile version