Colindător înjunghiat în seara de Crăciun, la Racoviţa. Concubina gazdei i-a înfipt un cuțit în spate

Colindător înjunghiat în seara de Crăciun, la Racoviţa

Colindător înjunghiat în seara de Crăciun, la Racoviţa

Gest şocant petrecut în seara de Crăciun în comuna Racovița. Un tânăr în vârstă de 19 ani, care plecase la colindat prin sat, a fost înjunghiat, la scurt timp după ce fusese invitat în casă, de concubina gazdei, care a luat un cuţit şi i l-a înfipt în spate. 

În seara de Crăciun, în jurul orei 21:45, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca au fost sesizați prin apel la 112 de către un tânăr cu privire la faptul că a fost înjunghiat în spate cu un cuțit. Din primele cercetări a rezultat faptul că acesta a mers la colindat la casa unui bărbat din localitate, omul invitându-l în casă pentru a bea un pahar împreună de Crăciun.

În urma unor discuții în contradictoriu și pe fondul consumului de alcool, în momentul plecării, tânărul a fost lovit în spate cu un cuțit de partenera bărbatului, în vârstă de 45 de ani. Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Exit mobile version