CLM a prelungit contractele de închiriere pentru 4 sedii de partide

CLM a prelungit contractele de închiriere pentru 4 sedii de partide

CLM a prelungit contractele de închiriere pentru 4 sedii de partide

CLM a aprobat în ședința din 29 ianuarie prelungirea contractelor de închiriere a spaţiilor cu altă destinație decât aceea de locuință, aparţinând domeniului privat al Municipiului Brăila, pentru 4 partide politice. dar și pentru cabinelul parlamentar al senatorului PSD, Ion Rotaru. De asemenea a fost atribuit un spațiu pentru cabinetul parlamentar al deputatului PNL, Alexandru Popa.

Astfel, au fost prelungite cu 2 ani contractele de închiriere pentru sediile PNL, PMP, UNPR și PLUS. PNL își păstrează sediul situat în Brăila, B-dul Independenței nr. 8, bl. B1, et. 1, PMP va funcționa încă doi ani în sediul situat în Brăila, str. Mihai Eminescu nr. 33, parter. UNPR, chiar dacă nu a participat la nici un fel de alegeri în ultimii doi ani, își păstrează sediul situat în Brăila, str. Mihai Eminescu nr. 39, subsol, parter și etaj. PLUS, partid aflat în proces de fuziune cu USR, își va continua activitatea în sediul din , str. Polonă nr. 18, parter.

În aceiași ședință a fost aprobată atribuirea prin încredințare directă, spre închiriere, a spaţiului cu destinația de cabinet parlamentar, aparţinând domeniului privat al Municipiului Brăila, situat în Brăila, Calea Călărașilor, nr. 62, bl. D, parter, domnului deputat POPA ALEXANDRU, în vederea desfăşurării activităţii pe durata mandatului de parlamentar. Acest spațiu a fost sediul cabinetului parlamentar al deputatului Vasile Varga.

Toate proiectele au fost adoptate cu unanimitatea voturilor consilierilor prezenți.

Exit mobile version