Claudiu-Eduard Brăileanu a depus jurământul în funcția de consilier municipal din partea PSD

Joi, 7 iulie, la Sala Mare a Palatului Administrativ a avut loc ședința extraordinară a CLM, în care s-a luat act de demisia lui Laurențiu Coman (PNL) și a fost validat în funcția de consilier local a lui Claudiu-Eduard Brăileanu (PSD) care a înlocuit- în CLM pe Loredana Badiu, numită în funcția de subprefect.

La ședința extraordinară convocată de îndată, au fost prezenţi 21 consilieri locali municipali, lipsind motivat consilieri locali Canciu Cătălin (PNL), Cupcic Vasile (PSD) și Drogeanu Alexandru (PNL). Totodată, viceprimarul Jantea – Crican Alexandru (PSD), precum și consilieri locali Vărzaru Dan Andrei (PSD) și Sarafolean Coman (PMP) au participat online la ședință.

Născut în anul 1975, Claudiu-Eduard Brăileanu este absolvent al Facultăţii de Litere, specializarea: limba franceză – limba română. Are un Master în management cultural la Universitatea Paris Dauphine, ca bursier al Guvernului Franţei şi pe acela de doctor în managementul proiectelor culturale la Universitatea Bucureşti. Este traducător din limba franceză la Editurile RAO şi Litera şi membru al Uniunii Scriitorilor din România, Secţiunea Traduceri Literare. Dr. Claudiu-Eduard Brăileanu ocupă în prezent funcţia de şef Serviciu Relaţii Publice la Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati” Brăila. Acesta se află la primul mandat de consilier local.

La acest moment, CLM Brăila are două locuri vacante, unul al PSD, după demisia lui Răzvan Popescu, numit subsecretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, și unul la PNL, după demisia lui Laurențiu Coman, care a câștigat un concurs pentru un post de consilier superior gr. I în Ministerul Economiei.

Exit mobile version