CJSU Brăila va solicita Guvernului sprijin pentru obținerea a 5 containere modulare pentru triaj la Spitalul Județean de Urgență

E oficial. Simona Drăghincescu nu mai e subprefect de Brăila

E oficial. Simona Drăghincescu nu mai e subprefect de Brăila

Consiliului Județean Brăila a transmis astăzi, către Instituția Prefectului Județului Brăila, o solicitare de sprijin pentru obținerea unui număr de 5 containere modulare pentru înregistrare/ testare/ analiză/ triaj pentru Spitalul Județean de Urgență Brăila.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brăila a analizat această solicitare și a luat în discuție aprobarea acestui ajutor, urmând ca până mâine să fie emisă o hotărâre în acest sens.

Conform solicitării Consiliului Județean Brăila, construcţiile modulare sunt necesare pentru reorganizarea zonei de triere a persoanelor care prezintă simptomatologie COVID – 19. Zona de triaj poate fi organizată din 5 module de înregistrare/testare/analiză/triaj.

Prin grija Instituției Prefectului Județului Brăila se vor întreprinde demersurile necesare în vederea obținerii acestora de la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

”Recepţionarea şi preluarea construcţiilor modulare de la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale se vor realiza prin grija Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al Județului Brăila, în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, a precizat subprefectul Simona Drăghincescu.

Subprefectul județului Brăila a spus că speră ca această solicitare să fie soluționată în câteva zile.

Exit mobile version