Cîrligea a ales AUR

Florin Cîrligea a demisionat atât din poziția de consilier județean, cât și din cea de membru al Partidului Național Liberal. Acesta a făcut anunțul privind încheierea activității sale de consilier, marți, în cadrul ședinței ordinare a CJ Brăila. Potrivit surselor noastre, la doar două zile după această decizie el s-a alăturat celor de la AUR, decizie pe care se pare că o luase de mai mult timp.

La ultimele ședințe ale CJ Brăila, la care a participat, Cîrligea chiar a avut poziții divergente față de ceilalți consilieri ai PNL, existând tensiuni mai vechi între el și actuala conducere a PNL după ce acesta s-ar fi implicat la alegerile parlamentare din 2020 în susținerea unui candidat independent în locul susținerii candidaților liberali.

Se pare că odată cu venirea lui Cîrligea la AUR vor mai veni și alți politicieni, foști sau actuali consilieri locali și județeni, care nu-și mai găsesc locul în partidele din care au făcut parte sau au simțit că nu mai pot face pragul electoral care să le permită să intre în consiliul local sau județean. Așteptăm să vedem dacă aceștia vor urma exemplul lui Cîrligea, și vor demisiona din Consiliul Local sau Consiliul Județean, confirmând astfel trecerea lor la un alt partid. Unii membrii AUR se tem că odată cu venirea în partid a lui Florin Cîrligea și a echipei lui, nu-și vor mai găsi locul în partidul pentru care au muncit până acum.

În ultima perioadă Cîrligea a avut mai multe probleme cu firma sa. Mai întâi a fost vorba despre o conectare ilegală la rețeaua de distribuție a energiei electrice la una dintre stațiile de carburanți. Apoi, în urma controalelor dispuse la stațiile de distribuție a carburanților, două dintre acestea au fost sancționate pentru nerespectarea distanței minime față de clădirile din jur.

Exit mobile version