Cinema 4DX la Cinema City Braila

Cinema 4DX la Cinema City Braila
Cinema 4DX la Cinema City Braila

Iubitorii de film din Brăila, Galaţi, Tulcea, Slobozia, dar şi cei din oraşele apropiate se pot bucura din 4 august de cea de-a 4 sală 4DX din România deschisă de Cinema City România, în multiplexul din Brăila Mall. Primele trei sunt în București, Timișoara și Constanța. Specatatorii vor putea trăi experienţa cinematografică absolută 4DX, care stimulează toate cele cinci simţuri, făcându-i să se simtă cu adevărat protagonişti ai filmului, şi nu doar spectatori în scaunul de cinema.

La evenimentul de lansare a fost prezentă Andrea Buda, director de marketing și comunicare Cinema City Romania, Ungaria și Bulgaria.

4DX este o tehnologie cinematografică revoluționară care stimulează toate cele 5 simțuri, prin efecte personalizate create special pentru a oferi publicului cea mai bună experiență în timpul vizionării unui film.

Sala este echipată cu fotolii speciale, care sunt sincronizate printr-o tehnologie avansată cu acțiunea de pe ecrane, sporind emoțiile publicului pe întreaga durată a filmului.

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a experimenta efecte speciale, cum ar fi vânt, ceață, fulgere și mirosuri care sporesc ceea ce vedeți pe ecran, cu peste 24 de variante de efecte speciale în format 3D.

Sistemele Master Image 3D, cu proiecție pe ecran argintiu, vor oferi publicului o imagine cu o claritate ca de cristal și cea mai captivantă experiență de film.

Astăzi, de la 13.30, la Cinema City Brăila a fost proiectat avanpremiera națională în 4DX a filmului ”Turnul Întunecat”. La această primă proiecție, în sală au participat și 20 de invitați, care au câștigat un concurs organizat de Cinema City. Următorul film 4DX de la Cinema City Brăila va fi un film de animație, ”Emojifilmul”, începând din 11 august.

Cinema City aniversează anul acesta 10 ani de când activează în România.

Exit mobile version