Cine sunt cei 11 candidați ai PNL Brăila la alegerile parlamentare

Cine sunt ei 11 candidați ai PNL Brăila la alegerile parlamentare

Cine sunt ei 11 candidați ai PNL Brăila la alegerile parlamentare

Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal a validat ieri, 18 octombrie 2020, lista de candidați ai PNL Brăila pentru alegerile parlamentare. 

Astfel, candidații liberali pentru Camera Deputaților sunt Alexandru Popa (1), în vârstă de 30 de ani, de profesie inginer agronom și consilier județean ales, Vasile Varga (2), 65 de ani, jurist și deputat, Antoneta Ioniță (3), 50 de ani, de profesie medic primar medicină generală și deputat, Marilena – Emilia Luntraru (4), 55 de ani, profesor și deputat, Alexandru Drogeanu (5), 53 de ani, subofițer de Poliție în rezervă, Ionel Alexandru (6), 48 de ani, inspector SSM și Daniela Cadîr (7), 25 de ani, de profesie educator/învățător și manager de bancă, consilier local în comuna Siliștea.

Lista de candidați ai PNL Brăila pentru Senat este formată din Alexandru Bucălău(1), în vârstă de 34 de ani, de profesie notar public, consilier județean și președinte al Organizației PNL Ianca și Alexandru – Vlăduț Bașno (2), 33 de ani, medic stomatolog. Pe locul 3 pe lista de la Senat candidează Radian Bracaciu, 42 de ani, jurist și consilier local în comuna Bărăganul, iar pe locul 4 Claudia Raluca Bucur, 46 de ani, consilier juridic.

În ceea ce privește acuzațiile lansate în spațiul public legate de așa-zise <<nereguli>> ale procesului de vot din cadrul Biroului Politic Județean, PNL Brăila dezminte aceste declarații politice și atrage atenția că este vorba doar despre o dezinformare lansată pe fondul unei nemulțumiri personale legată de lista de candidați” se precizează într-un comunicat de presă al PNL Brăila.

Exit mobile version