Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață, la Brăila Mall

În apropierea sărbătorilor de Paște, Brăila Mall își invită vizitatorii să se lase inspirați de atmosfera caldă și colorată de primăvară și să aleagă darurile perfecte pentru cei dragi. Centrul comercial le-a pregătit experiențe de shopping în condiții de maximă siguranță și posibilitatea de a câștiga vouchere cu valoarea dublă a cumpărăturilor de Paște

Câștigă un voucher cadou cu valoare dublă, prin înscriere online

De Paște, Brăila Mall le oferă clienților care fac cumpărături de minimum 100 lei șansa de a câștiga vouchere perfecte pentru propriul răsfăț sau pentru a fi făcute cadou. În perioada 15-29 aprilie, participanții se pot înscrie exclusiv online, pe www.braila-mall.ro/voucherul-dublu , la tragerea la sorți din cadrul campaniei „Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață”. Aceștia pot câștiga  vouchere de cumpărături cu valoare dublă față de bonul înscris în concurs (voucherele cadou se oferă în limita a 600 lei).

Măsuri sporite de protecție în mall

Brăila Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat, asigurând astfel o purificare intensă a spațiilor.

Exit mobile version