Cinci șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic

Polițiștii au acționat, la nivelul întregului județ, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 14 acțiuni și au intervenit la 63 de evenimente, dintre care 54 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

Polițiștii au constatat 114 fapte care au perturbat ordinea și liniștea publică. În toate aceste cazuri, intervențiile au fost imediate și ferme pentru liniștea cetățenilor care ar fi putut fi afectați. În acest sens, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 48.000 de lei. Pentru menținerea siguranței rutiere, 5 șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic.

De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice autovehiculele care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, 5 certificate de înmatriculare a fost retrase până la remedierea problemelor constatate.

În total, ieri, pe raza județului Brăila, au fost semnalate 42 de posibile infracțiuni.

În cadrul acțiunilor, în data de 17 iunie a.c., la ora 23:50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier  au oprit în trafic o femeie de 36 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Buzăului din municipiu. În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că aceasta are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Exit mobile version