Cinci juniori U13 din Brăila au fost selecționați la etapa INTERJUDEŢEANĂ – faza finală, ediţia 2021-2022, organizată de Federaţia Română de Fotbal

Vineri, pe terenul din localitatea Plopu, a avut loc etapa a 3-a, interjudețeană pe regiuni, de selecție la fotbal, pentru juniori U11, U 12 și U13. Au participat 180 de copii, câte 60 la fiecare categorie de vârstă, din județele Brăila, Galați, Tulcea, Constanța, Buzău și Vrancea. Nici chiar o ploiae torențială de circa 10 minute nu a întrerupt meciurile, terenul rezistând foarte bine.

În urma meciurilor de selecție la cele patru categorii de vârstă, la juniorii născuți în 2009 au fost selecționați și 5 fotbaliști de la Brăila, 4 de la AS Kinder Brăila și unul de la CS Luceafărul Brăila.

De Kinder Brăila au fost convocați pentru a participa la acţiunea de selecţie din cadrul CAMPIONATULUI NATIONAL U13, etapa INTERJUDEŢEANĂ – faza finală,  ediţia 2021-2022, organizată de Federaţia Română de Fotbal, jucătorii: CHIVU MIHAI (portar), BRĂGUȚĂ RĂZVAN-ȘTEFAN (fundaș central dreapta), CIOCAN ANDREI (fundaș dreapta/central), GEREA ANGEL-GABRIEL (mijlocaș central), născuți în anul 2009, antrenor Viorel Tănase. De la CS Luceafărul Brăila a fost convocat jucătorul CĂPREANUL IULIAN-MANUEL (fundaș stânga/central) născut in anul 2009, antrenor Alexandru Naghi.

La juniori U11 și U12 de la Brăila nu a fost selecționat niciun jucător etapa INTERJUDEŢEANĂ – faza finală,  ediţia 2021-2022, aceste categorii de vârstă fiind dominate de jucători de la Academia Gheorghe Hagi, care la U13 nu a avut reprezentanți, juniorii de la Academie de la această categorie fiind plecați la un turneu internațional.

Referenti zonali FRF responsabili Regiunea 2 sunt: Lupu Cristian, Samoila Alin, Oprea Adrian, Melenco Ionel, Nanu Emil, Rusu Cristea.

Exit mobile version