Chiru și Techiu și-au anunțat candidaturile din partea PNȚCD

PNŢCD Brăila şi-au stabilit candidaţii cu care intră în cursa electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie. Gheorghe Chiru va candida la preşedinţia CJ Brăila, iar Cristian Techiu la Primăria Municipiului.

Am hotărât să candidez din nou la Alegerile locale de anul acesta pentru Primăria Brăila, Consiliul Local și Consiliul Județean. Deocamdată am susținerea lui Gheorghe Chiru și a PNȚCD Brăila. Fac asta pentru că nu s-a schimbat nimic în ultimii patru ani la nivelul administrației publice locale, Brăila nu se dezvoltă deloc și oamenii suferă în continuare! Eu și Gheorghe Chiru am început de trei zile să strângem semnăturile necesare pentru înregistrarea candidaturilor la Primărie și Consiliul județean! După momentul 2016 am vrut să renunț la politică și am făcut asta discret! Am observat însă că politicienii brăileni care de altfel se rotesc între ei în conducerea Administrației publice locale nu au scrupule atunci când vine vorba de funcții, de acces la contracte de achiziții ale lucrărilor publice, la împărțit „cașcavalul” între ei în detrimentul brăilenilor și al Brăilei! Am văzut cum partidele promit schimbarea de generații, cum promit promovarea tinerilor sau al specialiștilor dar de fapt încearcă cu disperare să pună doar mâna pe putere pentru ei personal, nu pentru brăileni și Brăila! Candidez pentru a câștiga aceste alegeri și pentru a putea să fac ceea ce am făcut toată viața, să muncesc! Să muncesc pentru Brăila și brăileni, să arăt o dată pentru totdeauna că primarul și consilierii sunt de fapt angajații cetățenilor, nu superiorii acestora! Voi reveni mâine sau cel târziu miercuri dimineață cu o conferință de presă împreună cu Gigi Chiru și alții la care vă vom invita în prealabil în momentul în care vom avea toate datele necesare!, a declarat Techiu.

Președintele PNȚCD Brăila, Gheorghe Chiru spune însă cu nu i se pare oportună organizarea alegerilor în 27 septembrie, în contextul pandemiei de coronavirus.

Este o mare mizerie să ceri populației, tu…guvern, măsuri speciale, dar împingi lucrurile spre absurd în politică cu alegerile locale. Îmi mențin poziția că trebuie amânate pentru primăvara viitoare” spune Gheorghe Chiru, candidatul PNȚCD la președinția CJ Brăila.

Exit mobile version