Chiriac vrea ca spitalul să nu mai fie câmp de luptă politică

Miercuri, 29 noiembrie, președintele CJ Brăila și primarul Municipiului Brăila, au susținut o conferință de presă comună în Cabinetul Președintelui din sediul de la Casa Tineretului, unde își desfășoară activitatea acum o parte din aparatul Consiliului Județean. Deși conferința s-a anunțat a fi una pe teme de administrație publică locală, cei doi lideri ai PSD au folosit prilejul întâlnirii cu presa pentru atacuri la adresa liberalilor.

Președintele CJ Brăila, care este și președintele PSD Brăila, i-a acuzat pe liberalii brăileni că au făcut din Spitalul Județean o temă de luptă politică, asta deși și societatea civilă a atras atenția în multe rânduri asupra lucrurilor care sunt în neregulă la acest spital, în perioada în care acesta era condus de Delia Râșnoveanu.

Chiriac a declarat că ”va pune presiune” pe cadrele medicale pentru a se îmbunătăți relația pacient – cadru medical, o problemă care este una foarte veche, dar până acum nu s-a schimbat nimic. El a mai spus că are încredere că noul manager interimar, în doar trei luni, va putea să pună lucrurile negative la punct și spitalul să fie unul fără reproș.

Exit mobile version