Chiriac promite modernizari la toate corpurile Spitalului Judetean

Chiriac promite modernizari la toate corpurile Spitalului Judetean
Chiriac promite modernizari la toate corpurile Spitalului Judetean

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, a spus ieri într-o conferință de presă că s-au dat în folosință cele 6 săli de operație din corpul A al Spitalului Județean, în care s-au făcut deja primele operații. Acesta a precizat că au început să se lucreze și pe partea corpului B al Spitalului Județean, unde se face o expertiză pe partea electrică.

Chiriac a spus că întâi să rezolvăm partea de utilități, după care să înceapă planul strategic de reorganizare a întregului spital.

”La corpul A partea de căldură este rezolvată, suntem în procedură pentru adjudecare. Vom supune aprobării în cadrul Consiliului Județean și partea de energie electrică. Partea de canalizare și apă am discutat-o cu cei de la CUP Dunărea și o rezolvăm și pe aceea, astfel că din toamna acestui an să începem să lucrăm efectiv ca la primăvara anului viitor să intrăm cu proiectul mare pe corpul A”, a declarat Chiriac.

Spitalul Judeţean de Urgenţă va primi suma de 1,1 milioane lei până la finele anului 2017 pentru aparatură şi instrumentar medical de cel mai înalt nivel, conform solicitărilor șefilor de secții, pe vremea fostului manager, medicul Mihail Iugulescu.

Președintele CJ Brăila a spus că speră ca până la sfârșitul anului să fie gata și blocul ANL de vis a vis de spital, care va avea 32 de apartamente cu una sau două camere destinate specialiștilor în domeniul medical care vor lucra în Spitalul Județean Brăila.

Exit mobile version