Chiriac a prezentat adresa trimisă către Ministerul Sănătății, în care întreba dacă spitalul din Brăila poate beneficia de un aparat de testare, la care nu a primit nici un răspuns

Președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac îi acuză de minciună și dezinformare pe liberali. Acesta spune că minciuna, incompetența și dezinformarea sunt lucruri pe care le-a promovat și continuă să le promoveze PNL, atât la nivel local cât și național.

Lezati in orgoliu, probabil, dl. deputat Varga, dna. deputat Ionita, prefectul asumat politic Catalin Boboc si presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila au luat hotararea de a dezinforma cetatenii intr-o maniera crasa, fara a avea macar decenta de a se informa corect si complet asupra tuturor aspectelor semnalate de catre ei.
Dna Ionita, vicelider al Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor si fost/actual consilier al actualului ministru al Sanatatii, nu a avut nici macar amabilitatea de a verifica la Minister sau de a ma intreba, in calitate de presedinte CJ, daca Braila a facut sau nu demersuri pentru a cere ajutorul ministerului condus de Guvernul Orban-PNL.
Aveam pretentii de la o doamna doctor care pretinde a cunoaste sistemul medical si nevoile lui, mai ales la Braila, dar care a luat decizia sa iasa in public cu afirmatii pe cat de penibile pe atat de false.
Dl Varga nu este prima data cand semneaza un comunicat de presa fara a-i cunoaste insa continutul. Il inteleg!!
Despre purtatorul de cuvant al Prefecturii Braila, Catalin Boboc si Danaila Alexandru, descoperit pe timp de pandemie ca presedinte PNL Braila – NO COMMENT
” a spus Chiriac într-o postare pe facebook.

Acesta a atașat o adresă a CJ Brăila adresată Ministerului Sănătății încă de la declanșarea pandemiei, chiar pe adresa de e-mail a ministrului. Prin acea adresă s-a dorit a se afla dacă Brăila poate beneficia de un aparat de tip Real Time PCR de testare Covid 19.

Alocarea acestor aparate a stat în pixul ministrului Sanatatii- PNL.
Aflati, dragi braileni, ca nici pana la acest moment nu am primit nici macar un raspuns! Ce sa mai vorbim de aparat?! In ceea ce ma priveste, voi continua sa ma dedic rezolvarii problemelor din sanatate, cu acelasi interes ca si pana acum si nu voi permite ca prin minciuni sa fie denigrata munca atator oameni. Concluziile le vor trage brailenii!!!!
” mai scrie președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac.

Exit mobile version