CF Braila a plecat azi in cantonament

CF Braila a plecat azi in cantonament
CF Braila a plecat azi in cantonament

Noii finantatori care doresc sa sustina echipa braileana in partea de campionat care a mai ramas de jucat au reusit sa gaseasca o solutie pentru un cantonament montan de 10 zile pentru fotbalistii de la CF Braila.

Astazi la ora 10.45, antrenorul Alin Panzaru si 19 fotbalisti de la CF Braila au plecat spre Tarlungeni, unde se vor pregati urmatoarele 10 zile. Dupa ce au reusit sa gaseasca cu greu un autocar care sa se incumete sa faca deplasarea pe vremea asta in judetul Brasov, fotbalistii braileni si-au incarcat bagajele in autocarul obtinut de la Teatrul Maria Filotti, si au plecat spre Tarlungeni. Fata de lotul cu care au terminat etapele din toamna, in acest cantonament nu au mai mers Gabriel Bosoi, plecat la CSMS Iasi si Alexandru Ciocalteu, plecat la FC Brasov. De asemenea nu au mers cu echipa in acest cantonament, juniorii Mircea Babatie si Vlad Omer, ambii accidentati. Singura noutate din lotul brailenilor este Laurentiu Petean, nascut pe 5 mai 1988, care poate juca atat fundas dreapta cat si mijlocas, care a evoluat la Otelul Galati in Liga 1, in campionatul 2010-2011, iar in toamna anului 2013 a evoluat la Fortuna Poiana Campina, in Liga a 3-a.

Cei de la CF Braila se mai afla in discutii cu inca doi mijlocasi, Florea Voicu, mijlocas de la Dunarea Galati si Robert Stancioiu, care a mai evoluat la CF Braila in sezonul 2009-2010, iar in ultimul sezon a jucat la ABC United, echipa de futsal, dupa ce a mai trecut pe la Farul Constanta.

jucatorii cara bagajele
jucatorii de la CF Braila asteptand sa plece autocarul
Exit mobile version