CF Braila a invins Delta Dobrogea Tulcea cu 3-1

CF Braila a invins Delta Dobrogea Tulcea cu 3-1
CF Braila a invins Delta Dobrogea Tulcea cu 3-1

Programat initial de la ora 18.00 și devansat în dimineața meciului cu o oră, meciul dintre CF Brăila și Delta Dobrogea Tulcea a început de la ora 17.36, datorită celor de la Tulcea, care au ajuns târziu la stadionul din Brăila, deși ei au fost cei care au cerut devansarea orei de disputare a jocului. După un meci echilibrat, în care Delta Tulcea a arătat ca o echipă valoroasă dar neînchegată, echipa antrenată de Alin Pânzaru s-a impus cu 3-1 (2-1).

Brăilenii au deschis rapid scorul, în minutul 3, în urma unui corner de pe partea stângă a atacului brăilean, Marius Dima a centrat perfect pe colțul lung al careului mic, de unde Laurențiu Ivan a trimis cu capul în plasa porții apărate de Olaru.

Oaspeții au ripostat în minutul 7, când Filip a șutat dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri pe lângă poarta apărată de Mitrea, iar în minutul 13 au restabilit egalitatea. Filip a șutat de la distanță, mingea a fost deviată până la Avram, acesta a șutat la poartă din 8-9 m, Mitrea a respins cu piciorul, iar Chelaru a împins mingea în poarta goală de la 5-6 metri.

În minutul 20, Dima a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, pe lângă zid, dar Olaru a respins în corner. Brăilenii au revenit în avantaj în minutul 34. Frunză a executat impecabil o lovitură liberă de la 22 de metri, puțin lateral dreapta, iar mingea a poposit în plasa porții adverse, la colțul lung, 2-1 pentru CF Brăila, rezultat cu care s-a terminat prima repriză, deși în minutul 44 Ndigwe aflat la 4 m de poartă a trimis pe lângă.

În minutul 47, Agbleta a încercat o pătrundere spre poarta tulcenilor, dar a fost oprit prin fault la 16 m de Lisandru. Onofraș a încercat să șuteze direct pe poartă, dar mingea s-a oprit în zid. Un minut mai târziu, o combinație Nanu – Avram s-a încheiat cu șutul ultimului de la marginea careului pe lângă poarta apărată de Comănescu. În minutul 52 Butoi a șutat de la distanță, dar Comănescu a reușit să devieze în corner.

CF Brăila și-a mărit avantajul în minutul 64, după un șut din colțul careului de 16 m a lui Gicu Iordache, Olaru a respins în față iar Agbleta a îndeplinit o formalitate din 4 m trimițând mingea în poartă, 3-1. În minutul 67, Bogdan Spătaru a șutat din colțul careului mare, dar mingea deviată de un fundaș tulcean a trecut de puțin pe lângă vinclul porții celor de la Delta. În minutul 73, Marcel Gheorghe a luat o acțiune pe cont propriu pe partea stângă, a intrat în careu și a centrat paralel cu poarta, dar Alin Radu n-a ajuns bine la minge și a trimis pe lângă poartă. În minutul 81, Butoi a pătruns spre poarta brăilenilor, dar șutul său de la 20 de metri a fost respins de Leu în corner.

Acesta a fost ultimul test al echipei antrenate de Alin Pânzaru înaintea startului Ligii a 2-a în fața propriilor suporteri, pentru că astăzi au fost în tribune aproape 200 de spectatori, nu cu mult mai puțini decât la multe meciuri de pe teren propriu în ultimul timp.

Pentru CF Brăila au jucat: Mitrea (min. 46 Comănescu; min. 75 Leu) – M. Dima (min. 37 G. Iordache), L. Ivan, Ghiocel Costin, Stănciulescu – Petean, Olenic (min. 57 Spiridon), Frunză (min. 46 S. Nicoliță), Ndigwe (min. 68 Marcel Gheorghe) – Onofraș (min. 57 Spătaru), Francis Agbleta (min. 68 Alin Radu).

Pentru Delta Tulcea au jucat: Olaru – Cristescu, Lisandru, Filip, Dogaru, Amet, Chelaru, Butoiu, E. Nanu, Ghenciu. După pauză au mai intrat: Olteanu, Nițor, Cucu, Neguț, Boariu, Ciurea.

Exit mobile version