Cercetați pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase

În cadrul acțiunilor desfășurate miercuri, 18 octombrie a.c., polițiștii brăileni au fost constatat în flagrant mai multe infracțiuni. Polițiștii brăileni au descoperit asupra unor tineri cuțite și macete, dar și un spray iritant lacrimogen în interiorul torpedoului unui autovehicul.

Miercuri, 18 octombrie a.c., pe raza localității Vărsătura, la ora 20:15, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit în trafic un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Brăila. În interiorul vehiculului au fost identificate alte cinci persoane, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra unui tânăr de 17 ani, din București, pe sub perechea pantalonilor, pe picior, a fost descoperit și ridicat un cuțit tip briceag având lungimea totală de 53 de cm.

În mod similar, la ora 20:45, polițiștii Biroului Ordine Publică au oprit în trafic un autoturism ce se deplasa pe raza localității Vărsătura, condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Ialomița. În interiorul vehiculului au fost identificați doi tineri de 16 și 33 ani, ambii din județul Ialomița, iar în urma controlului efectuat, în autovehicul, au fost descoperite și ridicate două cuțite având lungimea totală de 29 de cm fiecare, o macetă introdusă într-o husă, având lungimea totală de 82 de cm și un cuțit având lungimea de 52 de cm.

Cu câteva ore înainte, la ora 17:45, polițiștii Biroului Ordine Publică, au oprit în trafic un autovehicul condus de un tânăr de 22 de ani, din Brăila. În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit asupra acestuia un cuțit de tip briceag având lungimea de 37 de cm, ce a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, la ora 22:30, polițiștii Biroului Ordine Publică, au oprit în trafic, pe Calea Călărașilor, un autovehicul condus de un bărbat de 36 de ani, din Brăila. În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în torpedoul autovehiculului un cuțit având lungimea de 22 cm și un spray iritant lacrimogen, bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Toți cei aflați în autovehicule au fost conduși la sediul poliției, iar obiectele au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Exit mobile version