Cercetaţi pentru infracţiuni la regimul rutier

Cercetaţi pentru infracţiuni la regimul rutier
Cercetaţi pentru infracţiuni la regimul rutier

În ziua de 1 iulie, ora 16:30, poliţişti din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au oprit în trafic, pe DJ 211A, între localităţile Cuza Voda şi Viziru, un autoturism care circula cu viteza de 133 km/h, fapt înregistrat de aparatul radar.

Poliţiştii l-au legitimat pe conducătorul auto, un tânăr de 23 de ani, din comuna Viziru.

În  urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliţiei s-a stabilit că acesta are permisul de conducere reţinut, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Sâmbătă seara, la ora 22:35, un brăilean de 34 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DE 584, pe fondul consumului de alcool, a intrat pe contrasens şi a lovit un autovehicul. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Fiind testat cu aparatul etilotest, brăileanul de 34 de ani avea o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fiind sub influenţa alcoolului.

Exit mobile version