Cercetaţi penal pentru portul fără drept de obiecte periculoase

Cercetaţi penal pentru portul fără drept de obiecte periculoase
Cercetaţi penal pentru portul fără drept de obiecte periculoase

La data de 20 iunie a.c., ora 14:45, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale au oprit în trafic, pe raza municipiului, o autoutilitară condusă de un brăilean, în vârstă de 37 de ani.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în buzunarul unei portiere un baston telescopic, cu lungimea de 50 de cm, şi o unealtă multifuncţională, acestea fiind ridicate în vederea confiscării.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru portul fără drept de obiecte periculoase.

În aceeași zi, la ora 15:45, Poliţia Municipiului Brăila a fost sesizată cu privire la faptul că, în incinta unui ştrand din Brăila, se află o persoană ce deţine un cuţit.

Deplasaţi la faţa locului, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au identificat pe un brăilean, în vârstă de 36 de ani, asupra căruia, în urma controlului efectuat, a fost găsit, într-o borsetă, un cuţit tip briceag, cu lama rabatabilă, de 17 cm.

Poliţiştii l-au condus pe acesta la sediul Poliţiei Municipiului şi i-au întocmit dosar penal pentru portul fără drept de obiecte periculoase, cuţitul în cauză fiind confiscat în vederea continuării cercetărilor.

Exit mobile version