Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și Școala de dans Urquiza au dat startul înscrierilor la Atelierul de tango

Consiliul Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila,  Primăria Municipiului Brăila și Școala de dans Urquiza au dat startul înscrierilor la Atelierul de tango, ce urmează să se desfășoare pe tot parcursul anului 2023.

Atelierul de iniţiere în tango şi în cultura tango este un proiect ce se adresează persoanelor care îşi doresc să înveţe arta dansului, în special tango-ul. Acesta este un dans cu multă personalitate care transmite o trăire interioara intensă şi seduce publicul încă de la primele mişcări.

Sesiunile de iniţiere în cultura tango-ului argentinian  se vor desfăşura pe tot parcursul anului, la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila din Piaţa Traian nr. 2,  sub indrumarea specialistilor din domeniu.

Scopul Atelierul de iniţiere în tango şi în cultura tango este de a  promovarea activităţilor cultural-educative la nivel judeţean, cu precădere arta tango-ului argentinian.

Atelierul, un eveniment social  care reunește oameni din toate domeniile de activitate, iubitori de muzica de calitate, dans si atmosfera calda a serilor in care se pot bucura de viață, in acorduri de muzica de tango,  debutează miercuri, 01 februarie  2023 și îi va avea ca invitați speciali pe deja consacrații, Mirela Roșu și Georgio Panico, maeștri în arta tango-ului, promotori culturali și totodată reprezentanți ai Școlii de dans Urquiza, exploratori ai tango-ului argentinian, dans ce  caută permanent exprimarea personalizată a muzicii prin mișcări naturale și gândire liberă, ce  vor susține demonstrații de tango argentinian și nu numai.

Date de contact-Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, telefon/fax0239.614.710/ 0725526810, email festival.braila@gmail.com sau  concurs.creatie.braila@gmail.com

Exit mobile version