CCIA Brăila organizează Seminarul interactiv ANTREPRENORUL: CĂTRE VÂNZARE SAU TRECEREA LA GENERAȚIA URMĂTOARE

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila organizează pe data de 14.03.2024, la ora 11.00, la Regal Events & Ballroom, Bulevardul Independenţei 282, municipiul Brăila, Seminarul interactiv ANTREPRENORUL: CĂTRE VÂNZARE SAU TRECEREA LA GENERAȚIA URMĂTOARE.

În cadrul acestei întâlniri cu o temă de mare actualitate, organizatorii își propun să exploreze provocările și oportunitățile cu care se confruntă antreprenorii în procesul de vânzare sau trecere la generația următoare a afacerii lor.

La acest seminar interactiv vor participa experți în domeniu, dl. Mișu Negrițoiu – consultant business, dna. Andreea Cosmănescu – consultant fiscal, dl. Radu Diaconu – avocat de tranzacții și dl. Dragoș Radu – avocat de tranzacții, alături de antreprenori de succes care vor împărtăși  aspecte relevante din experienta lor in astfel de tranzacții .

În cadrul seminarului vor fi prezentări interactive despre strategii de vânzare și transmiterea afacerii la următoarea generație, sesiuni de networking pentru a vă conecta cu colegii de afaceri și specialiști din domeniu,

Prin participarea la acest seminar veți înțelege ceea ce aveți de făcut pentru trecerea la nivelul următor: de la antreprenor la ready-to-become corporate și se vor discuta studii de caz de la antreprenori care au reușit să navigheze cu succes în aceste procese.

Pentru a vă înregistra participarea sunteți invitați să trimiteți mesaj whatsapp la telefon 0729663399  sau pe adresa de e-mail office@cciabr.ro. Toate informațiile pentru accesul la eveniment sunt disponibile aici: https://cciabr.ro/seminar-interactiv-antreprenorul-catre-exit-sau-succesiune-14-martie/

Exit mobile version