Cautat de politie dupa ce a lovit o barmanita si a fugit cu 2.700 lei

Cautat de politie dupa ce a lovit o barmanita si a fugit cu 2.700 lei
Cautat de politie dupa ce a lovit o barmanita si a fugit cu 2.700 lei

Un bărbat de 30 de ani, suspect de tâlhărie calificată, este căutat de către poliţişti, după ce a lovit cu pumnul în față o barmaniţă de la un cafe-bar din Brăila, iar apoi a fugit cu sertarul în care se aflau 2.700 de lei.

N. Gina (37 de ani), barman la un local din municipiu, a sesizat la poliţie, apelând numărul 112, faptul că, în timp ce se afla în incinta unităţii, un bărbat a agresat-o și apoi i-a sustras o sumă de bani. După primirea sesizării, la faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, care a efectuat primele cercetări şi a stabilit că, în timp ce îşi desfăşura serviciul în interiorul societăţii cu profil cafe-bar şi jocuri electronice, în jurul orei 05.05, femeia ar fi fost lovită cu pumnul în zona feţei de către un bărbat care intrase în local cu puţin timp în urmă. Mai mult, acesta ar fi sustras din sertarul barului suma de 2.700 de lei şi un cuţit, după care ar fi părăsit incinta în fugă. Se pare că agresorul ar fi consumat băuturi alcoolice şi ar fi jucat la aparate în cafe-barul respectiv, în aceeaşi noapte.

În cauză a fost constituită o echipă de cercetare, formată din judiciarişti de la Biroul şi Serviciul de Investigaţii Criminale, care a continuat investigaţiile şi l-a identificat pe Parnică Antonel (30 de ani), din municipiul Brăila, care se sustrage cercetărilor.

Poliţiştii de investigaţii criminale şi de ordine publică au desfăşurat în teren activităţi de depistare a acestuia, care, potrivit probelor strânse, este principalul suspect al comiterii faptei.

La data de 17 martie, în baza mandatului emis de către Judecătoria Brăila, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul brăileanului şi au ridicat mai multe obiecte vestimentare, care ar fi fost purtate de către acesta pe timpul săvârşirii faptei, precum şi înscrisuri. Cel căutat nu a fost găsit la domiciliu, existând date că acesta continuă să se sustragă cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Anchetatorii au administrat probe împotriva suspectului şi au înaintat dosarul penal Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de arestare preventivă în lipsă. Procurorul de caz a promovat cauza Judecătoriei Brăila, care a admis propunerea şi a emis pe numele lui Parnică Antonel mandat de arestare preventivă, în lipsă, pe o perioadă de 30 zile de la data depistării lui.

În prezent, poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează activităţi pentru prinderea suspectului şi punerea în aplicare a mandatului de arestare.

Exit mobile version