Cătălin Canciu (PNL): ”Proiectul meu pentru turismul din municipiu se numește: Brăila, orașul amfiteatru”

Candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Brăila, profesorul Cătălin Canciu, spune că un punct important în programul său îl reprezintă turismul. Acesta a spus că Brăila nu reprezintă la acest moment un punct de atracție pentru turiști, și a constatat asta personal după ce au fost agenții de turism care la un moment dat au solicitat închirierea navei ”Borcea”, aflată în administrarea Inspectoratului Școlar Județean, dar lucrurile s-au oprit destul de rapid, pentru că agențiile de turism au spus că Brăila nu reprezintă o destinație și nu este rentabil să deplaseze un grup de turiști doar pentru o plimbare pe Dunăre cu nava ”Borcea”.

Cătălin Canciu, care a fost pentru o perioadă și ministru secretar de stat la Ministerul Turismului și Antreprenoriatului, spune că Brăila nu numai că trebuie să devină o destinație turistică pentru turismul de o zi, dar și pentru cel de weekend sau al turismului de bussines. Acesta spune că Brăila nu este o destinație, pentru că nu are obiective interesante și promovate pentru vizitat.

Candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Brăila spune că nu putem avea turism doar cu străzi asfaltate și să revenim la cea a fost Brăila la începutul secolului XX și trebuie reconstruit Centrul Vechi și repornite afacerile în zonă. Astfel Brăila ar putea să devină o destinație turistică specială.

Publicitate electorală – Comandat de Partidul Național Liberal, executat de PFA Boală Cristian Silviu, pentru probr.ro, cod mandatar financiar 21240015

Exit mobile version