Cătălin Canciu (PNL): ”Pentru ca turiștii să coboare de pe vasele de croazieră acostate la Brăila trebuie refăcut Centrul Vechi”

În ultimul timp mai multe nave de croazieră cu turiști străini au acostat în portul Brăila, dar doar câțiva dintre cei avați pe vas s-au încumetat să coboare și să dea peste mormanele de coji de semințe și să fie întâmpinați cu manele.

Candidatul PNL la Primăria Brăila, Cătălin Canciu a spus că mulți dintre turiștii de pe acele vase de croazieră care acostează și în portul Brăila preferă să rămână la bord și să se odihnească, pentru că Brăila nu le oferă nimic atractiv nici în zona Falezei, dar nici în zona Centrului Vechi, acolo unde multe clădiri stau încă în paragină, unele dintre acestea fiind chiar proprietatea Primăriei Brăila.

Canciu a spus că Centrul Vechi nu se va putea reabilita după o zi pe alta. De asemenea, în opinia sa, proprietarii acelor imobile ar trebui ajutați de Primărie pentru a reabilita acele clădiri și a face ca acestea să arate ca atunci când ele au fost construite. În ceea ce privește faptul că afacerile din Centru Vechi sunt din ce în ce mai puține, Canciu a declarat că cei care încă mai au afaceri în zonă se plâng de taxele foarte mari. El a mai spus că toate afacerile din Centru Vechi ar trebui să devină oportunități de afaceri într-o administrație liberală.

Publicitate electorală – Comandat de Partidul Național Liberal, executat de PFA Boală Cristian Silviu, pentru probr.ro, cod mandatar financiar 21240015

Exit mobile version