Cătălin Canciu: ”Oamenii doresc schimbare, iar noi suntem singura opoziție la actuala administrație locală”

Candidatul PNL la primăria municipiului Brăila, profesorul Cătălin Canciu, a declarat într-o conferință de presă că echipa liberală este pregătită pentru alegerile locale din 9 iunie.

Canciu spune că echipa PNL nu este formată din oameni veniți pentru a se ”căpătui” din politică, ci din oameni cu experiență care doresc să schimbe fața aceasta cenușie a orașului și județului.

Am plecat la această luptă politică având gândul că suntem liberali, dar am văzut după 3-4 săptămâni în stradă că suntem reprezentanții schimbării. Oamenii doresc schimbare, iar noi astăzi suntem singura opoziție a administrației PSD-iste. Vedem că actualii decidenți ai administrației sunt rupți de realitate, sunt rupți de oameni și asta îmi spune, și o simțim cu toții, că nu mai fac nimic pentru oameni, pentru calitatea vieții lor și cel mai bine se materializează prin lipsa instituției audienței”, a spus Cătălin Canciu.

Liberalul spune că în lipsa audiențelor s-a ajuns la situația în care actualul primar a ajuns să facă totul după cum vrea el și după îl duce capul.

Această involuție care s-a construit în timp am văzut-o cel mai bine în cartierul în care locuiește actualul primar. Mulți vecini de-ai lui îl prezentau ca fiind Marian, la momentul când a preluat primul mandat, și a ajuns astăzi, acel primar orgolios, care nu ascultă de nimeni și doar trasează indicații și toată lumea trebuie să facă așa cum spune el”, a spus Cătălin Canciu.
Exit mobile version