Caravana „Patrioți în Europa” s-a întâlnit astăzi cu câțiva membri și simpatizanți ai partidului AUR

Caravana „Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) s-a aflat luni, 6 noiembrie, de la ora 15:30, în Brăila. Anunțată inițial că va avea loc în Piața Independenței, lângă Primărie, întâlnirea candidaților AUR cu membrii și simpatizanții a avut loc pe Bulevardul Independenței, în zona pietonală, parcă feriți de ochii lumii

AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. La întâlnirea de la Brăila au participat Elena Doboș, de la Tulcea, care este și coordonator zonal al partidului, Nicolae Vlahu, avocat din Constanța, și Șerban – Dimitrie Sturdza, unul dintre cei mai generoși sponsori ai partidului, care a virat (oficial) anul trecut în conturile partidului suma de 48783 lei. Stră-strănepot al lui Mihail Sturdza, domnitorul Moldovei, Șerban Dimitrie Sturdza este un om de afaceri care deține mai multe proprietăți în țară (retrocedate sau cumpărate). El deține funcția de consul onorific al Republicii Macedonia la Constanța. El deține un restaurant la parterul Hotelului Chérica, din Constanța, retrocedat familiei Sturdza în anul 2003.

La întâlnirea cu cei trei a fost prezent coordonatorul filialei Brăila, George Turiac, noii veniți în partid, Florin Cîrligea și Viorel Botea, fostul consilier județean Adrian Vacu, fostul consilier județean PPDD Gabriel Musceleanu, fostul deputat Dorin Petrea, alături de vreo 40 de membrii și simpatizanți, unii dintre ei veniți de la organizațiile din județ. Întâlnire a a fost mai mult o ședință foto a membrilor și simpatizanților cu oaspeții de la centru, care au ținut apoi discursuri scurte.

Exit mobile version