Canciu crede că Dragomir ”l-a lucrat” pe Chiriac în privința acordării de stimulente financiare elevilor care au obținut medalii și premii la olimpiadele școlare și competițiile sportive naționale și internaționale

Inspectorul Școlar general Cătălin Canciu spune că afirmațiile lui Dragomir și Chiriac privind imposibilitatea premierii de către Consiliul Județean a elevilor cu performanțe deosebite este din cauza unei prevederi din Legea Educației. Mai mult, Canciu crede că Dragomir l-a lucrat pe Chiriac și nu i-a spus și acestuia ce poate să facă pentru a contribui la premierea elevilor.

Liberalul Cătălin Canciu spune că Ordonanța 90 este cea care a restricționat toate sumele excedentare atât de la consiliile locale cât și de la consiliile județene.

”La Consiliul local, presupun, că la Direcția Economică a Primăriei, a transferat banii într-un cont de asistență socială care nu era afectat de această ordonanță și astăzi poate plăti aceste premii. Dar întrebarea este: de ce domnul Chiriac nu poate? Cred că s-au lucrat între ei și nu i-a spus transferă și tu într-un cont ca să poți plăti și tu. Și a rămas ca un berbec așa, în aer. Motiv pentru care aruncă cu noroi în Canciu, aruncă cu noroi în PNL. Niște prostii, niște tâmpenii, care nu au nicio relevanță în realitate. Dar cum poate Primăria Municipiului Brăila să plătească, iar CJ, nu” a declarat Cătălin Canciu.

Canciu a spus că ISJ Brăila a transmis atât la Primărie, cât și la Consiliul Județean, statistica cu elevii și cadrele didactice care ar fi îndreptățite să primească aceste stimulente.

Exit mobile version