Brăileanul Doru Ciutacu succes pe scenele festivalurilor naţionale

Brăileanul Doru Ciutacu succes pe scenele festivalurilor naţionale
Brăileanul Doru Ciutacu succes pe scenele festivalurilor naţionale

Duminică, 17 mai, a avut loc la Bucureşti Festivalul Naţional de muzică pop „Music, my love”, ediţia a II-a, organizat de reputata interpretă de muzică uşoară, profesoară de canto la Şcoala Populară de Arte Bucureşti, precum şi textier şi compozitor, Viorela Filip, membră a U.C.M.R. şi a W.A.F.A. cu sediul in Malta.

Din juriu festivalului au făcut parte, alături de Viorela Filip, directorul festivalului, Cristian Alivej- compozitor şi profesor de canto, doamna Gabriela Sauciuc-Cicone- compozitor şi textier, profesoară de canto, interpretă de muzică pop, profesor Ştefan Iordache și profesoara Mihaela Iordache. A fost o competiţie foarte strânsă, cu aproape 70 de participanţi, toţi foarte bine pregătiţi, desfăşurată  ca un maraton între orele 10-19.

Brãileanul Doru Ciutacu a reuşit sã impresioneze din nou juriul cu vocea sa. Pentru prestaţia sa deosebită, ţinuta scenică şi interpretarea sensibilã a piesei „De dragul tãu” a fost răsplătit cu Trofeul categoriei 16-18+ ani, deşi a fost cel mai tânăr interpret la această categorie.

Totodatã, în zilele de 15 şi 16 mai s-a desfăşurat la Casa Tineretului din Brăila Festivalul Naţional „Armoniile Dunării”. Cu un juriu de excepţie, din care  au făcut parte domnul compozitor Zsolt Kerestely, compozitorul Mihai Vanica- preşedintele juriului, compozitorul şi interpret Adrian Ordean – creatorul trupei „ASIA”, profesoară Adriana Toma – directorul festivalului şi profesoara Galina Cojocari, festivalul s-a bucurat de un mare succes. După ce au trecut de o severă preselecţie, participanţii, repartizaţi în trei grupe de vârstă: 7-10 ani, 11-14 ani şi 15-18 ani, toţi foarte bine pregătiţi, au pus la grea încercare juriul festivalului.

Doru Ciutacu, evoluând la categoria 15-18 ani, a interpretat la un înalt nivel calitativ melodiile „Hero” şi „De dragul tău”. Evoluţia sa i-a adus premiul al II-lea la categoria sa de vârstă.

Exit mobile version