Brăilean plecat la vânătoare fără autorizație

Arma de vanatoare a fost ridicata de la proprietar

Arma de vanatoare a fost ridicata de la proprietar

Un bărbat a mers la vânătoare, pe malul drept al râului Călmățui, deși ieșirea în teren nu era menționată în autorizație. Acesta a fost „ochit” de jandarmii brăileni, care l-au interceptat și au ridicat în vederea confiscării arma de vânătoare și peste 70 de cartușe letale.

Totul s-a întâmplat vineri seară, 20 ianuarie 2023, în apropierea localității Berteștii de Jos. Echipajul de jandarmerie l-a observat pe bărbatul care se pregătea de vânătoare, l-a interceptat și l-a legitimat. Asupra bărbatului au fost găsite o armă de vânătoare calibru 12 mm și 15 cartușe letale de vânătoare calibru 12 mm. Acesta a prezentat permisul de armă și autorizația de vânătoare, ocazie cu care jandarmii au constatat că în actul respectiv nu era completată ieșirea în teren.

În urma controlului corporal, au mai fost găsite în buzunarul hainei alte 20 de cartușe letale de diferite mărci, iar în mașină, bărbatul mai avea alte 37 de cartușe letale.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Postului de Poliție Secție 5 Viziru, fiind întocmite documentele pentru continuarea cercetărilor. Arma de vănătoare și cele 72 de cartușe letale au fost ridicate în vederea confiscării de către jandarmi și predate polițiștilor.

Exit mobile version