BRĂILA MALL lansează în premieră SPOT, aplicația care aduce puncte de loialitate și zeci de beneficii pentru clienții centrului comercial

Începând cu 7 octombrie, pasionații de shopping au ocazia de a aduce experiența de cumpărături la un nou nivel cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Brăila Mall. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Cum se pot înrola clienții în programul de loialitate My Spot?

După descărcarea aplicației, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Odată cu acumularea punctelor, statutul din aplicație se schimbă, clienții putând accesa 3 niveluri: Select Spot (obținut implicit la autentificare), Premium Spot și Elite Spot. Statutul de membru SPOT aduce clienților reduceri la o selecție de magazine partenere, experiențe exclusive și o mulțime de extra beneficii. De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale. 

Clienții Brăila Mall se pot bucura de un program complex de beneficii ce poate fi accesat în momentul în care se ce se înrolează în aplicația mobilă SPOT:

BENEFICII “SELECT SPOT

BENEFICII “PREMIUM SPOT

BENEFICII “ELITE SPOT

PREMII SPOT: Vouchere Brăila Mall, Decathlon sau Alle Beauty Studio, Grace Cole Wash- Basil&Grepfruit, Apa Termala Spray Avene, Barry M Mascara, etc.

SPOT, o singură aplicație prin care se poate accesa orice mall din portofoliul NEPI Rockcastle din România.

Aplicația SPOT este disponbilă în 15 centre comerciale* din grupul NEPI Rockcastle de pe teritoriul României, grup din care face parte și Brăila Mall. Așadar, clienții centrului comercial din Brăila se pot bucura de beneficii și oferte locale diferite și în celelalte centre comerciale din țară parte din aplicație.  

Mai multe detalii despre descărcarea și utilizarea aplicației, aici: https://braila-mall.ro/

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din proiect: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș și Ploiesti  Shopping City.

Despre Brăila Mall

Brăila Mall, situat în Judeţul Brăila, Sat Vărsătura, Comuna Chişcani. Centrul comercial oferă vizitatorilor săi o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, noutăți și distracție. Mai multe detalii despre ofertele Brăila Mall, pe site https://braila-mall.ro/ pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/BrailaMall si instagram: https://www.instagram.com/brailamallofficial/

Exit mobile version