Botea: Seful de partid putea impulsiona mai usor lucrarile de reparatii din scoli

Seful de partid putea impulsiona mai usor lucrarile de reparatii din scoli
Seful de partid putea impulsiona mai usor lucrarile de reparatii din scoli

Președintele PMP Brăila, Viorel Botea, a declarat într-o conferință de presă că cel care ar trebui să impulsioneze lucrările de reparații la școlile din municipiu ar fi fost primarul Aurel Simionescu, mai ales că majoritatea firmelor care lucrează la reamenajarea și igenizarea școlilor din municipiu sunt apropiate de PSD.

Botea a spus că dacă dorea să traga la răspundere constructorii, primarul nu trebuia să aiba pretenții de la noul inspector școlar general Catalin Canciu, care ocupă această funcție doar de doua saptamani.

Și acum pun și eu o întrebare. Cine trebuia să coordonaze aceste lucrări? Șeful virtual, viitor, trecut al unui ininspectorat, sau șeful de partid? Nu cumva șeful de partid trebuia să știe aceste lucruri. Acesta trebuia să vină și să spună: Firmele noastre nu și-au făcut treaba. Eu va spun că noul inspector școlar, dacă-l întrebi, nu știe ce firme sunt pe acolo, pentru că nu are de unde să le știe, pentru ca acest proces de reparații nu se face în ultimele 50 de secunde, sau ultimele 2 saptămâni, ci a început de prin luna aprilie, de prin luna mai. Si după aceea să zicem de Canciu că e impertinent, că nu stiu ce vorbește”, a spus Botea, referindu-se la reabilitarea școlilor din Brăila.

Acesta a precizat că inspectorul școlar general are alte probleme de rezolvat în perioada aceasta,  când Brăila este centru regional de rezolvare a contestațiilor la Bacalaureatul de toamnă.

Exit mobile version