Biroul Electoral Județean Brăila a fost completat cu reprezentanții partidelor care au membrii în Parlamentul European

La sfârșitul săptămânii trecute Biroul Electoral Județean nr. 9 Brăila a fost completat cu membri partidelor care participă la alegerile din 26 mai și au membrii în Parlamentul European.

Dacă până la data de 12 mai Biroul electoral de Circumscripție a funcționat doar cu patru persoane, judecătorii: Daniela Vicol -președinte, Adrian Victor Vank – locțiitor și Anamaria Chiroc – membru, și reprezentantul AEP Adrian Mangu, de la această dată acestora li s-au alăturat și reprezentanți a 7 partide politice și alianțe electorale care participă la alegeri și au membri în Parlamentul European.

Astfel, din Biroul Electoral de Circumscripție nr. 9 Brăila mai fac parte, ca membri, următorii reprezentanți ai partidelor politice și alianțelor electorale:

Ionescu Cătălin Longin – Partidul Pro România

Zaval Cristian – Alianța 2020 USR-PLUS

Pârlog Alexandru – UDMR

Rîmniceanu Gabriel – ALDE

Manea Carmen – PNL

Drăguț Meluța – PSD

Haralambie Dan Iulian – Partidul PRO DEMO

Joi, 16 mai, are loc completarea Biroului Electoral Județean cu câte un reprezentant al fiecărui partid politic, al fiecărei organizații a cetățenilor aparținând minorităților naționale, alianțe politice sau electorale dintre acestea care participă la alegeri și care nu are membri în Parlamentul European, până la completarea celor 10 locuri rezervate partidelor sau alianțelor electorale.

Vineri, 17 mai, are loc completarea birourilor electorale ale secțiilor de votare cu reprezentanții partidelor politice, organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale, alianțelor politice sau electorale dintre acestea.

Exit mobile version