Băut și fără permis a lovit un motociclu și a părăsit locul accidentului

Azi-noapte, 20 mai a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Chiscani ar fi avut loc un eveniment rutier.

Din primele date, a rezultat faptul că un tânăr, în vârstă de 16 ani, din comuna Gropeni, în timp ce se deplasa cu un motociclu pe DJ 212, în localitatea Chiscani, ar fi fost lovit în partea din spate, de un vehicul care a părăsit locul evenimentului rutier. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 16 ani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La scurt timp, pe raza localității Chiscani a fost depistat vehiculul în cauză și doi bărbați, respectiv șoferul, în vârstă de 26 de ani și pasagerul, în vârstă de 35 de ani, ambii din satul Lanurile, comuna Viziru. Cei doi tineri, cel de 16 și cel de 26 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul celui de 26 de ani a rezultat faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Exit mobile version