Bătaie între două grupuri de persoane, cu vârstele cuprinse intre 19 si 43 de ani, în benzinăria OMV

Vineri, 27 august 2021, în jurul orei 12.15, politiștii brăileni au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112, despre faptul că pe Şoseaua Buzăului, intersecție cu Șoseaua de Centură a Brăilei, în zona benzinăriei OMV, este în desfășurare un scandal între mai multe persoane .

La fața locului, au intervenit atât politiști judiciari, rutieri, de ordine publică și luptători de interventie rapidă din cadrul I.P.J. Brăila, precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Brăila care au dezamorsat conflictul și au restabilit linistea publică.

Astfel politiștii au constatat că două grupuri de persoane, cu vârstele cuprinse intre 19 si 43 de ani, s-au lovit reciproc cu diferite obiecte contondente, săbii și cuțite.

În timpul derularii evenimentului un brăilean, în  vârstă de 32 ani, participant la scandal, încercând să parăsească zona, s-a urcat la volanul autoturismului său și în timp ce se deplasa pe Şoseaua de Centură a provocat un accident rutier în urma căruia au rezultat doar pagube  materiale. Șoferul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și drugtest.

În urma scandalului trei dintre participanții la conflictul din benzinărie, printre care și șoferul de 32 ani, au fost transportați la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale, ocazie cu care șoferul a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Ulterior cei trei bărbați au fost conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal si sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila se continuă cercetările sub aspectul  săvârşirii infracțiunilor de încăierare, tulburare a ordinii și liniştii publice, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase precum și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Totodată polițiştii i-au reținut, pentru 24 de ore, pe cinci dintre participanții la scandal.

În prezent aceştia se află încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brãila.

Exit mobile version